In Frankrijk overlijdt wielrenner Rob Goris. Gans de Kempen rouwt om de sympathieke Herentalsenaar. Ook op ons sportjaaroverzicht blikken we hierop nog verder terug.

Aan het recreatiepark Zilvermeer in Mol opent een nieuw skatepark en looppiste.

In Lichtaart opent de Ark van Noë de deuren met een nieuwe uitbaatster.

Gangsters roven bij dagbladhandel Merjan in Turnhout voor duizenden euro's aan sigaretten. Het buitenbad van het zwembad in Geel wordt een tijdje gesloten omdat er in de bodembekleding van het zwembad een luchtbel werd aangetroffen.

In Vorselaar overlijdt de gekende slager Leon Stevens.

In Kasterlee overlijdt Marc Anthoni, lijsttrekker van de N-VA aan een slepende ziekte.

De civiele bescherming moet een beekje in Winkelomheide in Geel komen proper maken. Het beekje, een afvoerbeek van de bedrijvenzone Acaciastraat in Winkelomheide naar het Albertkanaal raakte al een paar keer vervuild.

In een van de flats aan Rijn in Geel breekt brand uit. Alle bewoners kunnen tijdig hun flats verlaten. Op de Geelsebaan in Kasterlee knalt een wagen tegen een boom. De bestuurder wordt zwaargewond.

De naam van de Katholieke Hogeschool Kempen in Geel verandert in Thomas More Kempen. 

In de Dieperstraat in Herselt rijdt een tankwagen zich vast in de gracht. Bij Goris Kleding in de Zandstraat in Herentals gaan 2 dieven op de loop met een partij kleding. Ze worden na een helse achtervolging gevat.

De Lexy's Lads Dixieland Band uit Mol mag op tournee door China.

Een vrouw uit Tielen wordt opgepakt op beschuldiging van brandstichting in haar eigen appartement in de Rozenwijk in Tielen.

Op de parking van een warenhuis in Grobbendonk rijdt een vrachtwagen twee keer tegen de wagen van een jobstudent uit Herenthout. De aanrijding werd gefilmd door een bewakingscamera.

In Geel wordt bij het bedrijf Color Profil aan de Lammerdries 1.5 ton metalen palen gestolen. In Westerlo wordt een zwembad gestolen. Bij een verkeersongeval op de Geelsebaan in Kasterlee vallen er 6 gewonden.  

Ballonclub Icarus uit Olen viert haar 15e verjaardag. In Viersel slaan onbekenden de kop in van een hondje. In Vorst wordt een hond in het Albertkanaal gegooid.

In Kasterlee maken inbrekers in de chalet van golfclub Netherust... enkele frisco's buit.

Een Nederlander wordt op de E34 in Lille twee keer aangereden door een andere auto. De man wordt zwaargewond.

Een jongeman uit Menen gaat solliciteren bij het bedrijf Codipack in Olen. Vlak voor de toegangspoort botst hij met een andere wagen en rijdt er de omheining plat. De jongeman krijgt de job uiteindelijk toch.

De Tongelse Lekwei profiteert van het warme weer. Per dag wordt er 600 liter schepijs verkocht. In Tongerlo richt de KLJ voor de laatste keer een zeepkistenrace in. De uitbaters van café Sint Lambertus in Laakdal geven na 38 jaar de fakkel door aan nieuwe uitbaters. Ze worden tijdens de laatste 14 dagen bestolen.

Door het slechte weer wil de maïs op de velden in de Kempen amper groeien. Daardoor moet de opening van maïsdoolhoven steeds maar uitgesteld worden.

De politie van de zone Zuiderkempen kan in Westerlo een exhibitionist op heterdaad betrappen. Aan de Fazantenlaan in Vorselaar brandt de garage van een leegstaand huis uit.

In Herentals is er een relletje omdat Axana Ceulemans, voormalig leadzangeres van Def Dames Dope en lijsttrekster bij de N-VA geen gastoptreden mag verzorgen tijdens Herentals Feest. 

De jaarlijkse vliegshow op de Keiheuvel in Balen trekt duizenden toeschouwers. Een gekantelde truck met melk zorgt op de E34 in Zandhoven voor enorm fileleed.